Facilitair voor bedrijven.

Het inkopen van een facilitaire dienst is het inkopen van een beleving. Helaas vaak een beleving die pas opvalt als het niet goed georganiseerd is. VLC ondersteund bedrijven met of zonder inkoopafdeling.

Heeft uw bedrijf een inkoopafdeling? Dan gaan wij graag uit van de kracht van uw inkopers met betrekking tot het inkopen van leveringen. Wij richten ons dan voornamelijk op de begeleiding bij het inkopen van een facilitaire dienst voor u.

Door onze praktijkervaren medewerkers zullen wij u uitstekend van dienst zijn. Of het nu gaat om schoonmaak, catering, beveiliging, groenvoorziening, hospitality of schilderwerken, wij verzorgen uw facilitaire aanbesteding van begin tot het einde van de contractperiode.

Heeft uw bedrijf geen eigen inkoopafdeling? Dan kunt u zowel het aanbesteden van diensten en leveringen aan onze ervaren consultants overlaten. U kunt zich richten op uw core business en u hoeft geen (op facilitairgebied) onbekwaam personeelslid in te zetten voor de beste deals. Onze vakbekwame consultants zorgen voor scherpe inkoopprijzen die in verhouding staan met de door u gewenste kwaliteit.

  • Persoonlijke aanpak voor uw organisatie

  • Deskundige medewerkers met ruime vak ervaring

  • Continue bijsturing van de diensten

  • Marktconforme tarieven

Facilitaire aanbesteding of contractmanagement regelen voor bedrijven?

Neem contact met ons op. Wij regelen de rest.

Bedankt voor jouw bericht. Wij hebben hem succesvol ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Er ging helaas iets fout tijdens het versturen van jouw bericht. Probeer het nog eens.