Facilitaire dienstverlening.

Facilitaire contracten hebben een verschillend karakter doordat we met leveringen en diensten te maken hebben.

Met onze ruime ervaring ten aanzien van centraal inkopen weten wij voor onze relaties winst te boeken door scherp in te kopen (benchmarking), de kwaliteit te behouden en/ of te verbeteren en gedurende de looptijden van de contracten dit te waarborgen door het contractbeheer (uitvoering, marktconformiteit, opzegtermijnen) te verzorgen en scherp toe te zien op de uitvoering.

Facilitair in de zorg.

VLC ondersteunt zorginstellingen met het inkopen/ aanbesteden van leveringen en diensten. Daarnaast adviseren wij zorginstellingen in het volgen van scholing op facilitair gebied.

Zorgcontracten

Facilitair in het onderwijs.

Elke locatie vraagt om een eigen aanpak van schoonmaak. VLC is gespecialiseerd op het gebied van het aanbesteden voor onderwijsinstellingen.

aanbesteding onderwijs

Facilitair voor bedrijven.

Het inkopen van een facilitaire dienst is het inkopen van een beleving. Helaas vaak een beleving die pas opvalt als het niet goed georganiseerd is. VLC ondersteund bedrijven met of zonder inkoopafdeling.

Facilitair voor bedrijven

Facilitair voor semi-overheid.

De specialisten VLC, ondersteunen ook (semi)overheidsinstellingen bij de aanbestedingen van diensten, leveringen en werken.

Facilitair voor semi-overheid